Welkom in het nieuwe jaar

Op zoek naar liedjes die het nieuwe jaar inluiden, kon ik eigenlijk niets vinden. Daarom schreef ik zelf een liedje, speciaal voor ‘mijn’ (EMB) kinderen op het dagcentrum omdat een zorgeloos ‘gelukkig nieuw jaar’ voor hen niet zonder meer vanzelfsprekend is: ‘Wees welkom in het nieuwe jaar’

Je kunt het hier downloaden (Nee je hoeft niet je emailadres in te vullen 🙂

4 gedachten over “Welkom in het nieuwe jaar

 1. Trudi

  Leuk, maar wel erg hoog om te zingen. Kun je het een kwintje lager schrijven, dan wordt het een stuk bruikbaarder.

  1. Yolanthe Cornelisse Bericht auteur

   Hoi Trudi,
   Bedankt voor je reactie. Je kunt het op elke gewenste toonhoogte zingen. Ik zing het meestal gewoon een octaaf lager, maar omdat het dan niet zo mooi binnen de balk valt, heb ik er voor gekozen het op deze hoogte te noteren.
   Dat moet wel te doen zijn toch?
   Als je het echt wil, kan ik het voor je transponeren. Geef een reactie via mijn contactpagina, dan mail ik het naar je toe.
   Hartelijke groet, Yolanthe.

  1. Yolanthe Cornelisse Bericht auteur

   Dank je wel voor je reactie.
   Het kan leuk zijn je eigen coupletten erbij te maken. Dat heb ik onlangs gedaan met een groep die kon benoemen waar ze blij van worden.
   Bijv:
   “De zon schijnt door de open deur,
   de bloemen met hun fijne geur,
   dat maakt mij blij, dat is zo fijn,
   zo mag het altijd zijn.”

Reacties zijn gesloten.